Vi på Cykellabbet älskar cykling!

Vi vill att alla som tar sig till vår hemsida ska lära sig något nytt om cykling, och kanske till och med påbörja sin nya favorithobby. Vi lägger upp artiklar om allt från barncyklar till mountainbikes.

Vi kommer inte försöka säga att vi är de främsta experterna du kan hitta men vi vill ändå säga att vi har bra koll på vad vi pratar om. Med det sagt så vill vi ändå rekommendera dig att läsa vår ansvarsfriskrivning innan du på något sätt använder tipsen eller tar del av våra köpråd på sidan. När du ska ta beslut som på något sätt kan orsaka problem eller skada så vill vi att du alltid kontaktar en riktigt expert först.

Målet för oss är endast att utbilda och få upp intresse för det fantastiska i cykling. Kan du vill ta dig an vätternrundan nästa år? eller kanske cykelvasan? Allt är möjligt och du kommer inte bli missnöjd om du ger dig in på denna resa!

Oberoende recensioner

Om du är ute efter att köpa en cykel så hoppas vi att du hittar fram till våra köpguider! Där rekommenderar vi alla olika typer av cyklar som vi skannat av webben för att kunna visa upp.

Bra för dig som läsare att veta är att vi får betalt om du skulle klicka vidare via någon av våra länkar och köpa något hos leverantören som vi länkar till. Detta möjliggörs av https://adtraction.com/se som är ett nätverk som vi samarbetar med för att komma i kontakt med butiker på nätet. Eftersom https://adtraction.com/se har en hel del leverantörer som de samarbetar med, och att leverantörerna sen i sin tur har så många olika märken av cyklar som de säljer, så behöver du inte vara ett dugg orolig över att vi skulle vara partiska i våra recensioner. Vi är väldigt stolta över att vi kan vara helt oberoende och vi kommer alltid vara noga med att skriva ifall vi skulle ha ett samarbeta med ett specifikt cykelmärke!

Alla våra recensioner är baserade på research på nätet. Detta betyder alltså att vi i de flesta fall inte har testat de cyklar som vi rekommenderar. Detta betyder dock inte att det inte finns något värde i det vi skriver. Idag så finns det så extremt mycket information på internet och i vissa fall upp mot tusentals recensioner, guider och annat från köpare och experter. I och med detta är vi väldigt bekväma med att kunna ge våra rekommendationer till er, man skulle kunna säga att vi gör grovjobbet av att leta igenom nätet efter vad folk tycker är de bästa du kan få tag på för att sen ge det i kortare format till dig som läsare.